WayV 威神V 'Action Figure' Performance Video

🎬'秘境 (Kick Back)' MV: vishows.info/project/video/Z59r1q2GqoR-sKs.html​
WayV's 3rd mini album "Kick Back" is out!
Listen and download on your favorite platform: smarturl.it/WayV_KickBack​​
WayV Official
www.weibo.com/WeiShenV​​​
vishows.info​​​
wayvofficial​​​
www.tiktok.com/@official_wayv​​​
wayv_official​​​
WayV.official​​​
www.vlive.tv/channel/A01BE3​​​
#WayV​​​ #KickBack​​​ #秘境​​ #威神V​​​ #WeiShenV​

NHẬN XÉT

  1. winwin splash

    winwin splash5 phút trước

    HELP I'M ADDICTED

  2. Alex V. S

    Alex V. S7 phút trước

    I wish Action figure was the title track instead of Kick Back T_T radiates Wayv energy and the song it's so good!!!

  3. elle njm

    elle njm17 phút trước

    para que hacer mi tarea si puedo escuchar la soty

  4. NattLyrics

    NattLyrics19 phút trước

    I really like how they say "outrageous" and "desire" 1 don't know why, is only so satisfactorio

  5. E Jade

    E Jade33 phút trước

    this is really good omf

  6. Adee Archer

    Adee Archer58 phút trước

    Are they Korean?

  7. lea nct

    lea nct36 phút trước

    All of them are ethnically Chinese except Ten. He’s Thai.

  8. オリビア

    オリビア59 phút trước

    1:08

  9. Riddhi Shah

    Riddhi ShahGiờ trước

    I have no idea who they are but I'm here for 'honey honey honey lit the fire'

  10. lea nct

    lea nct35 phút trước

    Hahahaha

  11. Raja Wu

    Raja WuGiờ trước

    OMG you guys encourage me to learn Chinese.

  12. •_i’m.so.bored_•

    •_i’m.so.bored_•Giờ trước

    get it winwinnieeeee~

  13. BelxFranLover

    BelxFranLover2 giờ trước

    This mini album is amazing gdi

  14. Shyn Joy

    Shyn Joy2 giờ trước

    Im amazed by video editing

  15. Shyn Joy

    Shyn Joy2 giờ trước

    Yangyang is so good

  16. Shyn Joy

    Shyn Joy2 giờ trước

    WoW

  17. purple milk

    purple milk2 giờ trước

    STREAM LOVE TALK PLEASEE ༼;´༎ຶ ۝ ༎ຶ༽

  18. Chintyaayunirmala Ocin

    Chintyaayunirmala Ocin2 giờ trước

    In the XIAJOUN section it is my favorite part

  19. roan m

    roan m2 giờ trước

    SO DRIPPY SO DRIPPY

  20. Fitriani Cristina Simarmata

    Fitriani Cristina Simarmata2 giờ trước

    Yangyang and Kun Part always make me crazy, I always imagine their voices Xiaojun your face is very handsome ten and winwin you look really cool with that hairstyle Hendery and Lucas you are both very handsome, your voices are also very good wayv best boys, they are very handsome and talented, even their voices are very good

  21. sümeyye çetinkaya

    sümeyye çetinkaya2 giờ trước

    Bu şarkının izlenmeleri kick backden hızlı artıyor galiba

  22. sabinaylorena arcila

    sabinaylorena arcila2 giờ trước

    A R T E

  23. 2017_Shinta Amellia VZ

    2017_Shinta Amellia VZ2 giờ trước

    I don't know how many times I've watched this, it's never boring !!

  24. vibes

    vibes2 giờ trước

    don’t be shy drop the dance practice already

  25. kookie

    kookie2 giờ trước

    It's the highe note at shì bù zài lìnsè de ài! For me

  26. オリビア

    オリビア3 giờ trước

    soty

  27. jayyakobo

    jayyakobo3 giờ trước

    *you can't disagree that the bridge here is heaven-like*

  28. jayyakobo

    jayyakobo3 giờ trước

    *although all parts of this song is chef's kiss*

  29. heyy0tiny'니니

    heyy0tiny'니니3 giờ trước

    Jadi lagu favorite nih,,candu banget

  30. jayyakobo

    jayyakobo3 giờ trước

    **in Lucas' voice** EVERYBODY!! let's do ✨aesthetic twerking✨!!!!

  31. el syas

    el syas3 giờ trước

    krik krik krik

  32. T D

    T D3 giờ trước

    _Romanized lyrics of Action Figure - WayV_ gu ji huai yi xuan hua Honey honey honey lit the fire (Swipe swipe swipe) xian shi she xia guan ka sheng ji le yong qi jie suo meng xiang yin xing xian chuan guo shen ti ming yun shou xia shen bu you ji yin ying xia yan jing kai shi tao bi mian ju xia bei gu du zhe bi zai ying xiong man hua li chong bai suo you xiang yao fei de qi dai ren men hai pa de po huai shi bu zai lin se de ai I’m an action figure You know I’m an action figure Jumpin’ on stages outrageous han wei ni de mao xian he zhi re I’m an action figure No, it can’t stop me, I’m tougher Make your dreams higher, show your desire ying de quan shi jie Like the winner So drippy so drippy so drippy See you nodding And you know it’s so drippy it’s So drippy so drippy so drippy Get it poppin’ So drippy so drippy jiu suan sui yue tui qu le wo de qi shou zhe ni de meng jing ye bu ceng li qu dang ni yong you geng duo xin ai de wan ju wo hai hui ji de ni gei wo de ming shang yue tong Reaching the truth wo de zhan chang zai mei ren zou de lu yi bu bu Established wan mei de yan chu huo zai ni xin di shen chu And never lose zai ying xiong man hua li chong bai suo you xiang yao fei de qi dai ren men hai pa de po huai shi bu zai lin se de ai I’m an action figure You know I’m an action figure Jumpin’ on stages outrageous han wei ni de mao xian he zhi re I’m an action figure No, it can’t stop me, I’m tougher Make your dreams higher, show your desire ying de quan shi jie Like the winner So drippy so drippy so drippy See you nodding And you know it’s so drippy it’s So drippy so drippy so drippy Get it poppin’ So drippy so drippy dang ye mu jiang lin (dang ye mu jiang lin) wo shi ni de Designer (xing kong li de Designer) da zao cui can de hui yi (Feeling good feeling great and) shi xian ni suo you meng jing deng ni su xing jue jiang shi tian sheng de yu yi hua po le zhe tian ji ni feng er xing Woo ah To be free rang bing leng de gui ji xie xia le wei ju xing ying bu li Oh yeah I’ll be on your side as your only one I’m an action figure action action I made that dream, I made that dream I’m an action figure You know I’m an action figure Jumpin’ on stages, outrageous han wei ni de mao xian he zhi re I’m an action figure No, it can’t stop me, I’m tougher Make your dreams higher, show your desire ying de quan shi jie Like the winner So drippy so drippy so drippy See you nodding And you know it’s so drippy it’s So drippy so drippy so drippy Get it poppin’ So drippy so drippy

  33. DoYie

    DoYie3 giờ trước

    guys please str3am Love Talk biar cepet 50M

  34. Hatice KÜÇÜK

    Hatice KÜÇÜK3 giờ trước

    NCTZEN X SHAWOL STREAM PARTY Please don’t forget watching ATLANTIS

  35. Linda Nor Syifa

    Linda Nor Syifa3 giờ trước

    Str3am L0ve talk bestiee and V0te WayV on Thekking please *luv u

  36. Ringgi Maulita

    Ringgi Maulita3 giờ trước

    Xiaojun’s dance so smooth. I’m dead

  37. the grass

    the grass4 giờ trước

    always got heart attack when watch this performance

  38. the grass

    the grass4 giờ trước

    this is masterpiece, i don't lie

  39. Maria Adriani Wirasty Laju ; 7H

    Maria Adriani Wirasty Laju ; 7H4 giờ trước

    4.186,318

  40. puteri aulias

    puteri aulias4 giờ trước

    akhirnya ketemu dejun nyanyi make qolqolah

  41. Safâa Amar

    Safâa Amar4 giờ trước

    I'm so I love with them

  42. dnna lOve

    dnna lOve4 giờ trước

    10M at least?

  43. inci bayram

    inci bayram4 giờ trước

    go xiaojun

  44. Shine Catmon

    Shine Catmon4 giờ trước

    1:08 👁👄👁

  45. Nadia mulpend

    Nadia mulpend5 giờ trước

    orang orang salfok ke orangnya ama cengkok xiaojun lah gua salfok ama suara gajah (emot nangis)

  46. Estella Huang

    Estella Huang5 giờ trước

    Ampopogi

  47. Abigail Fernandez

    Abigail Fernandez5 giờ trước

    just getting my daily dose of this song

  48. Abigail Fernandez

    Abigail Fernandez5 giờ trước

    get it papi

  49. Lady Wanda

    Lady Wanda5 giờ trước

    Periodt

  50. elotaku

    elotaku5 giờ trước

    no se por que pero la voz de mi varon es epica 1:07

  51. DIVANINDA OFFICIAL

    DIVANINDA OFFICIAL5 giờ trước

    WayV is the best

  52. Hanjae3424

    Hanjae34245 giờ trước

    In the basement

  53. Hilal Tüysüz

    Hilal Tüysüz5 giờ trước

    Seslere bak beee

  54. Hilal Tüysüz

    Hilal Tüysüz5 giờ trước

    Çok havalılar

  55. Mārie Lānā

    Mārie Lānā6 giờ trước

    Yeahhh WayV the hottest

  56. queenza nayyara

    queenza nayyara6 giờ trước

    part yangyang bikin candu

  57. queenza nayyara

    queenza nayyara6 giờ trước

    my boyy

  58. lissoooyaa

    lissoooyaa6 giờ trước

  59. putri lharasati

    putri lharasati6 giờ trước

    Keep streaming nya wayzeni 🔥❤️

  60. Linda Nor Syifa

    Linda Nor Syifa7 giờ trước

    Mampir ke L0ve talk ya guysss biar cepet 50M

  61. V R

    V R7 giờ trước

    This deserves more views and likes

  62. sümeyye çetinkaya

    sümeyye çetinkaya7 giờ trước

    Yangyang

  63. sümeyye çetinkaya

    sümeyye çetinkaya7 giờ trước

    Hendery

  64. sümeyye çetinkaya

    sümeyye çetinkaya7 giờ trước

    Kun

  65. 재민 나이스

    재민 나이스8 giờ trước

    하진짜 그냥 레전드인 부분 코디 완벽 헤어 완벽 얼굴 완벽 춤 노래 완벽 그냥 다 완벽하다...

  66. Okta Ze

    Okta Ze8 giờ trước

    Enak banget

  67. silv

    silv8 giờ trước

    So jipi so jipi

  68. snowkun white

    snowkun white9 giờ trước

    the bridge part is really something

  69. Suong Thuong

    Suong Thuong9 giờ trước

    i feel this song better Kick Back

  70. Aulia Ayu Berlianditta

    Aulia Ayu Berlianditta9 giờ trước

    wayv action figure 5M lets goo

  71. Firda Wahyu

    Firda Wahyu9 giờ trước

    Winwin bajumu mengingatkan pada era regular :")

  72. Firda Wahyu

    Firda Wahyu9 giờ trước

    Hendery dengan jidatnya. Makasih :")

  73. Firda Wahyu

    Firda Wahyu9 giờ trước

    Gakuat sama kunciran ten :") gabisa banget kalo gondrong begini duhhh, mleyot :3

  74. Firda Wahyu

    Firda Wahyu9 giờ trước

    Hairstyle yangyang melemahkan banget plisss :3

  75. FairilyGowon

    FairilyGowon9 giờ trước

    1:10 sounds like that one part in ed sheeran’s song 😭

  76. Klarissa Prekaj

    Klarissa Prekaj9 giờ trước

    1:08 thank me later

  77. yyy yy

    yyy yy10 giờ trước

  78. Hannah Grace Makiling

    Hannah Grace Makiling10 giờ trước

    Addicting

  79. ActiveFoam

    ActiveFoam10 giờ trước

    1:08 everyone loves Xiaojun

  80. naraya

    naraya10 giờ trước

    Dejun di indo di jadiin Arab 😭

  81. Nadia mulpend

    Nadia mulpend5 giờ trước

    @A.ExoliWayZenni Suli karna cengkoknya /qolqolahnya

  82. A.ExoliWayZenni Suli

    A.ExoliWayZenni Suli7 giờ trước

    Kenapa di jadiin arab?

  83. Leona Guschlová

    Leona Guschlová10 giờ trước

    Let's be honest, that's not your first time here

  84. muhd zaynneee

    muhd zaynneee10 giờ trước

    425,074 likes

  85. Maria Adriani Wirasty Laju ; 7H

    Maria Adriani Wirasty Laju ; 7H11 giờ trước

    I'm honest, my mom likes this song

  86. xdjuns

    xdjuns11 giờ trước

    holy

  87. Floren Nataliu

    Floren Nataliu11 giờ trước

    5jt kuy

  88. Today is Wendy

    Today is Wendy11 giờ trước

    At this point we already knew that Action Figure is a bop. Period.

  89. Today is Wendy

    Today is Wendy11 giờ trước

    Wow 4.1 M! 4.2 M let's geddit!!!

  90. vavgrafia :D

    vavgrafia :D12 giờ trước

    q capos

  91. Cindy Nathania

    Cindy Nathania12 giờ trước

    KUN BABY

  92. Hela Bist

    Hela Bist13 giờ trước

    they choose winwin at the beginning is such a best decision

  93. Chang Yang

    Chang Yang13 giờ trước

    Guess it's about time to start expecting the English version song of this album 😉 All for love or Good Time?

  94. Linda Nor Syifa

    Linda Nor Syifa13 giờ trước

    Vot3 WayV di Thekking pls :)

  95. Odd Eye

    Odd Eye13 giờ trước

    Diana here (fandom d crunch) helping you guys :)

  96. Today is Wendy

    Today is Wendy11 giờ trước

    Aww thank you!!

  97. Chung Shi Jie

    Chung Shi Jie13 giờ trước

    Action figure

  98. candllelightl

    candllelightl13 giờ trước

    5jt kajaa!

  99. Nayla Yoshi

    Nayla Yoshi14 giờ trước

    Xiaojun's qolqolah😭🔥

  100. Andrea Orihuela

    Andrea Orihuela14 giờ trước

    ESTE GRUPO ES FUEGOO!

  101. Andrea Orihuela

    Andrea Orihuela14 giờ trước

    ME ENCANTA!!

  102. yoona Luvyu

    yoona Luvyu14 giờ trước

    5M kuy

  103. Indah Yulia

    Indah Yulia14 giờ trước

    This Song actually really good

  104. iRis xxx

    iRis xxx15 giờ trước

    WAYV JUST BEING THEMSELVES

  105. Bee M.

    Bee M.15 giờ trước

    I want to see the the behind recording of this song especially the harmonization part! Its Lit y'all

  106. nindita daniswara

    nindita daniswara15 giờ trước

    1:08